Categories Menu

Тийм билдинг програми

Доверете се на нашите професионално изготвени тийм билдинг програми

Добавете елемента WOW на вашия тийм билдинг. Ние сплотяваме и забавляваме.

тийм билдинг програми за вас

Ако търсите оригинален и забавен начин да сплотите Вашия екип то WOW events е вашето решение. Ние ще изготвим индивидуална концепция и оферта за да бъдем максимално ефективни и адекватни.

Нашите тийм билдинг програми са печеливша инвестиция във вашите служители и вашия бизнес.

Те спомагат подобряването на работните отношения, развиват лидерски качества и увеличава удовлетворението от работата. Само трябва да ни информирате за вашите цели, размерът на вашия екип, къде бихте искали да се случи тийм билдинга и ние ще направим всичко, което е необходимо за да задоволим очакванията ви.

Ние можем да помогнем да повишите настроението, да „смажете“ отношенията, да затвърдите Вашата корпоративна идентичност и да комуникирате по-лесно своите ценности на своите служители, клиенти и партньори.

Ние сме специалисти в организирането на тийм билдинг програми от малки групи – 20 човека до фирми с над 1000 служителя. Можем да реализираме ивенти според Вашите изисквания- локация, време и цели.

Ще помогнем на Вашия екип да мисли нестандартно и да се забавлява.

Тийм билдинг програмите ни са разделени в няколко направления:

Креативни тийм билдинг идеи – в тази графа попадат предизвикателства, които водят до произвеждане на продукт. Той може да бъде изработване на голяма картина с логото на фирмата или нейните ценности, или създаване на китайски дракон. Може да се изработи кола или лодка. Тук всичко е възможно и безкрайно забавно. Акцентът е върху създаването на колективен спомен.

Социално отговорни тийм билдинг програми – това са програми, които искат да засилят положителното мислене и действие помагайки на общото благо. Може да се правят благотворителни аукционни, да се правят къщички за птици или колела за деца в неравностойно положение. Може да се изработят скулптури или мини голф от консервени кутии, които после да се дарят в дом за изоставени деца.

Тийм билдинг програми на открито – за да се възползваме от прекрасното време сме измислили редица предизвикателства, които могат да бъдат много физически или креативни.

Голяма част от програмите ни могат да се реализират и на открито, но мисия Сървайвър или надуваеми приключение има нужда от голяма зелена площ.